Loopbaanbegeleiding in Gent en Gentbrugge

Aan het werk met de glimlach

“Op je werk breng je veel tijd door. Er voldoening uit halen bepaalt in grote mate je energie en levensvreugde.”

Wil je...

…graag een carrièreswitch maken, maar weet je niet goed wat in je mogelijkheden ligt? Of twijfel je nog of dat wel de goeie keuze is en stel je actie daarom almaar uit?

…meer zicht op jouw sterke kanten en vaardigheden en hoe je die optimaal kunt inzetten op de arbeidsmarkt? Inzicht in je valkuilen en hoe je deze omzeilt?

…een bijberoep starten of volledig zelfstandig worden en kan je daarbij wel wat hulp gebruiken van een professionele loopbaancoach in hoe je dit het beste kunt aanpakken?

…je weer gemotiveerd voelen in je huidige job? Conflicten en stress op het werk aanpakken? Meer energie uit je werk halen door je energiebalans te verbeteren op het werk?

…een betere balans werk-privé of beter timemanagement zodat je efficiënter gebruik maakt van je beschikbare tijd?

…voorkomen dat je als zelfstandige, ondernemer of bediende in een burn-out of bore-out terecht komt?

Als je je herkent in een of meerdere bovenstaande verlangens is professionele loopbaanbegeleiding wellicht de goeie keuze voor jou. Of je nu worstelt in je huidige job of juist een heel andere richting wilt uitgaan, Li Coaching begeleidt jou hier stap voor stap in, maar houdt jou ook niet langer in gesprek dan nodig. Je kunt bij Lidewei Beel terecht in Gent of Gentbrugge.

Inhoud sessies loopbaancoaching

Wie ben je? Waar ben je goed in, waarvan geraak jij in de flow? Waarvan gaan jouw ogen blinken? Waarvoor mogen ze jou altijd vragen? We bespreken jouw waarden, drijfveren, overtuigingen.

Wat kan je? Jouw talenten en vaardigheden: wat doe je graag? Hoe ziet jouw ideale job eruit? Welke competenties heb je al? Zet je die al in?

Wat wil je nu echt? Kiezen is niet makkelijk, ik begeleid jou in het keuzeproces en stimuleer jou via opdrachten op maat. Samen stellen we een actieplan op dat voor jou werkt.

Pygmalion Loopbaanbegeleiding
loopbaancheque label

Waarom bij Li Coaching loopbaanbegeleiding volgen?

Op maat van jouw vraag

Echte persoonlijke gesprekken, geen standaardaanpak

=

No nonsense stijl

Actiegericht en motiverend

=

Kortdurende begeleiding

Ik maak me zo snel mogelijk overbodig.

Warm en steunend

Met een ‘schop onder de kont’ waar nodig

=

Professionele coach en master pedagoog

Degelijk opgeleid, universitair geschoold

Referenties

“Mooie mix van empathie en structuur. Lidewei is to the point, betrokken en gericht op resultaten. Ze maakt zichzelf zo snel mogelijk overbodig.Met Lidewei samenwerken, is áltijd een plezier.”

A.M.

Referenties

“Menselijke, persoonlijke aanpak. Gaat mee in de nood van het moment. Dankjewel voor je begeleiding. Het heeft me de moed gegeven om stappen te zetten in mijn loopbaan en terug meer vertrouwen in mezelf!”

G.S.

Referenties

Heel competente coach. Lidewei slaagt er telkens in om je op een rustige, inspirerende manier naar de kern te laten gaan. Ze begeleidt op een zeer ondersteunende manier. Het is geen vrijblijvend praten, maar werken aan actiepunten. Elke keer kijk ik met veel voldoening op de coachingssessie terug. Haar manier van werken zet aan tot het ondernemen van actie. Haar terugkoppeling en opvolging zorgen dat je ook in actie blijft. En daar is het om te doen. Dus. Super.

L.D.

Referenties

“Lidewei luistert naar je verhaal en gaat hiermee aan de slag aan de hand van een praktisch actieplan. Ze helpt je op weg om je eigen vraagtekens op te lossen, en dit aan het gewenste tempo en met zeer interessante tips, die je onmiddellijk kunt toepassen. Een absolute meerwaarde om je terug op de rails te helpen!

I.O.

7u coaching voor 80 euro? Het kan met de loopbaancheques!

Dankzij de samenwerking met loopbaancentrum Pygmalion kan je VDAB loopbaancheques gebruiken. De enige vereiste is voldoen aan enkele voorwaarden:

Woon je in Vlaanderen of het Brussels gewest?

Werk je voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige?

Werk je al minstens 7 jaar in loondienst of als zelfstandige (of 2.555 dagen verspreid over je hele loopbaan)?

Heb je de voorbije 6 jaar géén of slechts één loopbaancheque gebruikt?

Vier keer ‘ja’? Dan heb je recht op de VDAB loopbaancheque! Bestel hem . De totale waarde van dit traject is 962 euro. Jij betaalt slechts 80 euro voor 7u begeleiding. De rest van de kostprijs legt de Vlaamse overheid bij. Een mooie deal, niet? Twijfel daarom niet langer en maak werk van je werk. Li Coaching in Gent of Gentbrugge  is je perfecte partner voor een vliegende start van jouw loopbaanbegeleiding. Een persoonlijke, professionele, steunende en no-nonsense aanpak zijn daarbij sleutelwoorden.

Loopbaancheques 0

Zo gaat jobcoaching in zijn werk

w

Heb je nog vragen?

Bel 0476/32.22.58 of vul het contactformulier hieronder in. Wil je liever eerst kennismaken? Dat kan per videocall of telefonisch. Dit is gratis (max. 30 min).

Bestel je cheque

Je bestelt ze via www.vdab.be en dan inloggen op “mijn vdab”, klik op “bestel loopbaancheques”. Enkele uren of dagen later krijg je een mail met de vraag 40 euro te storten. Een paar dagen later krijg je je loopbaancheque per mail.

Boek je intake

Dit doe je eenvoudig online. 

Gestart

Eerst bespreken we welke vragen jij beantwoord wilt zien. Je doet allerhande opdrachten. Hierdoor krijg je gaandeweg een duidelijker beeld van wie je bent, wat je kan en wil en hoe het verder moet. We maken een actieplan en jij zet stappen! We werken met 3 sessies van 2u en 1 sessie van 1u.

Stel een vraag

Bel me of stel je vraag via het contactformulier hieronder. Ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. Vermeld gerust of je liefst per mail of tel. gecontacteerd wordt.

r

Hotmail of Telenet gebruikers: kijk regelmatig je ongewenste mailbox na om geen antwoord te missen.

Soort coaching

0476 32 22 58

Robert Rinskopflaan 36 9050 Gentbrugge (postadres) of Herderstraat 1A 9000 Gent

lidewei@licoaching.be